Welkom. Hartelijk dank voor Uw interesse in LignaPharma, de partner van (para)medische professionals (arts, apotheker, diëtist, tabakoloog en diabeteseducator) in functionele voedingsprogramma’s.

De LignaPharma dieet- en voedingsprogramma’s kan de patiënt énkel volgen onder (para)medische begeleiding. Onze dieet- en voedingsprogramma’s zijn geschikt voor patiënten met overgewicht, met diabetes type II of verstoorde bloedglycemie, sporters, rookstoppers, vegetariërs en veganisten of bij te hoge cholesterol en bloedvetten.

De medische begeleider onderzoekt of de patiënt geschikt is voor het volgen van een LignaPharma dieet- en voedingsprogramma door de nodige controles en analyses uit te voeren. Bij afwezigheid van contra-indicaties, zal de medisch begeleider een persoonlijk voedings- en dieetplan uitwerken, aangepast aan het doel, streefgewicht, metabolisme, geslacht en algemene gezondheidstoestand van de patiënt. Dit persoonlijk dieetplan omvat een gevarieerde voeding, aangevuld met LignaPharma dieetporties, en indien nodig supplementen.

De LignaPharma-voedingsproducten zijn geen maaltijdvervangers en geen voedingssupplementen, maar zijn maaltijdaanvullende porties, te combineren met groenten en een gezonde, gevarieerde voeding. Ze bevatten goed verteerbare, biologisch hoogwaardige eiwitten, met de juiste mix van essentiële aminozuren. Onze voedingsproducten zijn zorgvuldig samengesteld voor een laag caloriegehalte, een hoog eiwitgehalte, een lekkere smaak en een hoge verzadiging.

Onze eiwitrijke brood- en gebakproducten en pasta’s zijn arm aan suikers en koolhydraten, arm aan verzadigde vetten, bereid met olijfolie extra vierge, en rijk aan omega 3, vezels en cholesterolverlagende bètaglucanen.

Onze voedings- en dieetprogramma’s voorzien een gefaseerde afbouw van de dieetporties, en een geleidelijke duurzame opbouw naar een gezonde, evenwichtig gevarieerde voeding.

Onze programma’s zijn opgesteld als tool waarmee je je patiënten helpt om een gezond voedingspatroon en een gezond gewicht te bereiken, én te behouden.

LignaPharma

Dieet- en voedingsprogramma
onder medisch toezicht

LignaPharma CVBA
Gompelbaan 114
B-2400 MOL

Comm. verantw.: (+32)0497 400 774


BTW: BE 0840.469.861
Aangezien het om voeding gaat is het toepasselijke BTW-tarief 6%

Besteld voor 16h = de dag nadien geleverd (behalve zo.) via koerier naar keuze, zonder garantie, in 97% der gevallen.

Download onze algemene voorwaarden*


Als u hier uw professionele gegevens invult, verkrijgt U alvast toegang tot meer informatie op onze website. Na goedkeuring van Uw accountaanvraag, kan u eveneens bestellen.