Niels Albert met Ligna Pharma in Het Laatste Nieuws

 

Niels Albert start, onder begeleiding van zijn sportarts, het Ligna Pharma voedings- en dieetprogramma.

 

LP HLN

“Kwaliteitsproducten zijn nu net de sterkte van Ligna Pharma”, aldus zaakvoerster Mary Romano. “Voor alle duidelijkheid: onze producten zijn enkel te verkrijgen op doktersvoorschrift. En we werken alleen samen met artsen en diëtisten. Om alle misverstanden te vermijden: het gaat hier niet over een crashdieet, noch een doorsnee proteïnedieet. Naast de poeders, die worden opgelost in water, hebben we ook kant-en-klare maaltijden (soepen, warme gerechten, koekjes, enz.) met hoogwaardige eiwitten, laagcalorisch, arm aan koolhydraten, suikers en vetten. Bovendien wordt dit gecombineerd met groenten.”

“Belangrijk is dat de mensen die diëten, wel degelijk vetmassa verliezen en geen spiermassa. En dat durft al eens te gebeuren met minder kwalitatieve shakes. Daarnaast is het ook onze taak de klant herop te voeden in zijn eetgewoontes. Ligna Pharma is een hulpmiddel, maar als je achteraf je ongezonde levensstijl voortzet, kan je uiteraard wel opnieuw bijkomen. Niels kiest voor het vlugge afvallen, maar wie wil kan ook iets gematigder van start. Die keuze wordt vooraf uitgebreid besproken met je arts.

Bekijk het volledige artikel op http://krant.hln.be/?pubdate=05032016#/paper (pagina 50-51)

 

Meest Recente Posts

OP ZOEK NAAR EEN BEGELEIDER IN JOUW BUURT?

Je staat er niet alleen voor!

​​​​​​​Je medisch/paramedisch begeleider, met jarenlange ervaring, stelt jouw persoonlijk voedings- en dieetprogramma op, aangepast aan je doel en wensen.

Neem vrijblijvend contact op

Het laatste dieetnieuws

Dieetnieuws: Afslanken, Sport, bij een Bariatrische Ingreep, Low Carb, Diabetes T2, bij Stoppen met Roken

Ons laatste Dieetnieuws ontvangen? Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief.