(Para)medisch begeleider worden

Ligna Pharma

Welkom. Hartelijk dank voor Uw interesse in LignaPharma, de partner van (para)medische professionals (arts, apotheker, diëtist, diabeteseducator, tabakoloog, kinesist) in functionele voedingsprogramma’s.

De LignaPharma dieet- en voedingsprogramma’s kan de patiënt énkel volgen onder (para)medische begeleiding. Onze dieet- en voedingsprogramma’s zijn geschikt voor patiënten met overgewicht, met diabetes type II of verstoorde bloedglycemie, sporters, rookstoppers, vegetariërs en veganisten of bij te hoge cholesterol en bloedvetten.

De medische begeleider onderzoekt of de patiënt geschikt is voor het volgen van een LignaPharma dieet- en voedingsprogramma door de nodige controles en analyses uit te voeren. Bij afwezigheid van contra-indicaties, zal de medisch begeleider een persoonlijk voedings- en dieetplan uitwerken, aangepast aan het doel, streefgewicht, metabolisme, geslacht en algemene gezondheidstoestand van de patiënt. Dit persoonlijk dieetplan omvat een gevarieerde voeding, aangevuld met LignaPharma dieetporties, en indien nodig supplementen.

De LignaPharma-voedingsproducten zijn geen maaltijdvervangers en geen voedingssupplementen, maar zijn maaltijdaanvullende porties, te combineren met groenten en een gezonde, gevarieerde voeding. Ze bevatten goed verteerbare, biologisch hoogwaardige eiwitten, met de juiste mix van essentiële aminozuren. Onze voedingsproducten zijn zorgvuldig samengesteld voor een laag caloriegehalte, een hoog eiwitgehalte, een lekkere smaak en een hoge verzadiging.

Ligna Pharma's eiwitrijk keto-friendly brood, gebak en pasta’s: arm aan suikers en koolhydraten, arm aan verzadigde vetten, bereid met olijfolie extra vierge, en rijk aan omega 3, vezels en cholesterolverlagende bètaglucanen.

Onze voedings- en dieetprogramma’s voorzien een gefaseerde afbouw van de dieetporties, en een geleidelijke duurzame opbouw naar een gezonde, evenwichtig gevarieerde voeding.
​​​​​​​
Onze programma’s zijn opgesteld als tool waarmee je je patiënten helpt om een gezond voedingspatroon en een gezond gewicht te bereiken, én te behouden.

Product in de kijker:  Warme Cacao Chocoladedrank

Dieet- en voedingsprogramma onder medisch toezicht

belangrijk

BTW: BE 0840.469.861
Aangezien het om voeding gaat is het toepasselijke BTW-tarief 6%

Besteld voor 16h = de dag nadien geleverd (behalve zo.) via koerier naar keuze, zonder garantie, in 97% der gevallen.​​​

Download onze algemene voorwaarden*

OP ZOEK NAAR EEN BEGELEIDER IN JOUW BUURT?

Je staat er niet alleen voor!

​​​​​​​Je medisch/paramedisch begeleider, met jarenlange ervaring, stelt jouw persoonlijk voedings- en dieetprogramma op, aangepast aan je doel en wensen.

Neem vrijblijvend contact op

Het laatste dieetnieuws

Dieetnieuws: Afslanken, Sport, bij een Bariatrische Ingreep, Low Carb, Diabetes T2, bij Stoppen met Roken

Ons laatste Dieetnieuws ontvangen? Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief.