Zangeres Sabien Tiels kiest voor Ligna Pharma

Onlangs koos zangeres Sabien Tiels voor Ligna Pharma. De “coronakilo’s” moesten er opnieuw af. Samen met Ligna Pharma, onder begeleiding van een diëtiste, werd het Ligna Pharma verhaal een succes.

Sabien Tiels: Ik heb allerlei diëten geprobeerd, maar niks werkte. Uiteindelijk ben ik bij Ligna Pharma terechtgekomen. Dat is een proteïnedieet maar het gaat heel breed: het is zeer gevarieerd en je eet vooral veel groenten. Het werkt. Ik ben die extra kilo’s kwijt. Zelfs anderhalve kilo meer, zo’n 7,5 kg. Dat is tijdens de feestdagen mooi meegenomen en ik ben ervan overtuigd dat ik mijn gewicht deze periode stabiel kan houden. Zelfs tijdens dit dieet eet ik heel lekkere gerechten. Dat is het leuke eraan. Het is geen crashdieet. Ik heb ze geprobeerd, die diëten. Dan honger je jezelf uit. Op den duur raak je gefrustreerd en zeg je “foert”. Bij Ligna Pharma is het anders: de recepten zijn zeer lekker. Ik laat me ook begeleiden door een diëtiste. Ik zit nu in de gematigde fase: elke dag eet ik een stukje vis of vlees. Je kan echt heel veel combinieren, het gamma is uitgebreid. Gewoon wat koolhydraten minder, dat is het belangrijkste.

Lees hier het volledige artikel van Primo. Ook terug te vinden het ook via deze link.

Meest Recente Posts

OP ZOEK NAAR EEN BEGELEIDER IN JOUW BUURT?

Je staat er niet alleen voor!

​​​​​​​Je medisch/paramedisch begeleider, met jarenlange ervaring, stelt jouw persoonlijk voedings- en dieetprogramma op, aangepast aan je doel en wensen.

Neem vrijblijvend contact op

Het laatste dieetnieuws

Dieetnieuws: Afslanken, Sport, bij een Bariatrische Ingreep, Low Carb, Diabetes T2, bij Stoppen met Roken

Ons laatste Dieetnieuws ontvangen? Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief.