• Niet minder, maar anders eten
  • Haal kracht en balans uit je voeding
  • Eet bewust, lekker, én boek resultaat
  • Weg met overtollige kilo’s

Eiwitrijk afvallen

Heb je nood aan begeleiding en extra motivatie? Wil je in haalbare stappen naar een gezond en lekker eetpatroon? Op zoek naar een begeleider voor je voedingsprogramma?
Contacteer ons, en wij verwijzen U, geheel vrijblijvend, door naar een begeleider: De diëtist zal je begeleiden en bijstaan en stelt een persoonlijk dieetprogramma op, aangepast aan jouw doelstellingen en metabolisme.
Samen gaan we voor een optimale gezondheid.

Als particulier bestellen via je diëtist – begeleider

Onze functionele voedingsproducten zijn énkel beschikbaar onder (para)medische begeleiding. Hieronder vind je de bestelcodes per product. Je begeleider adviseert en begeleidt je.


PS. Corona-update: Veruit de meeste coronapatiënten op intensieve zorgen hebben overgewicht, blijkt uit Nederlandse en Italiaanse cijfers. Daarom blijft ook in deze Corona-tijden de strijd tegen overgewicht belangrijk. Zorg intussen goed voor jezelf en je gezin, en hopelijk krijgen we zo dit virus op de knieën!
Lees bijvoorbeeld:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/intensivist-meeste-coronapatienten-op-intensive-care-hebben-overgewicht~aa9dad21/?utm_campaign=newsletter&utm_medium=email&utm_userid=&utm_source=hln&utm_content=daily&ctm_ctid=1cb40bb95758d033da5142d0d3d0a618

https://www.evajinek.nl/video/fragmenten/video/5072901/intensivist-peter-van-der-voort-bijna-alle-ic-patienten-hebben