Weg met de Corona-kilo’s!

Eiwitrijk afvallen

Op zoek naar een begeleider voor je voedingsprogramma?
Hoewel het nu druk is met thuiswerken en met fulltime de kinderen om ons heen, heb je nu ook even de tijd om aan te knopen bij je goede voornemens, die je misschien wat uit het oog was verloren. Zie deze periode als een kans om nieuwe gezonde gewoontes aan te leren! Deze periode biedt je de kans om lekker thuis te sporten, te fietsen of te wandelen en de tijd te nemen om wat uitgebreider en gezonder te koken.

Je zit nu veel thuis? Heb je nood aan begeleiding en extra motivatie in deze zware periode? Wil je in haalbare stappen naar een gezond eetpatroon?
Contacteer ons, en wij verwijzen U, geheel vrijblijvend, door naar een begeleider: De diëtiste mag je individueel 1 op 1, of bij voorkeur op afstand (tel., online, …), begeleiden en bijstaan.
Samen blijven we gaan voor een optimale gezondheid. Zorg intussen goed voor jezelf en je gezin, en hopelijk krijgen we zo dit virus op de knieën!

PS. De meeste coronapatiënten op intensieve zorgen hebben overgewicht, blijkt uit Nederlandse en Italiaanse cijfers. Daarom blijft ook in deze Corona-tijden de strijd tegen overgewicht belangrijk. Lees bijvoorbeeld:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/intensivist-meeste-coronapatienten-op-intensive-care-hebben-overgewicht~aa9dad21/?utm_campaign=newsletter&utm_medium=email&utm_userid=&utm_source=hln&utm_content=daily&ctm_ctid=1cb40bb95758d033da5142d0d3d0a618

https://www.evajinek.nl/video/fragmenten/video/5072901/intensivist-peter-van-der-voort-bijna-alle-ic-patienten-hebben